Hotel Srbija Garni otvoren je februara 2012. Moderan hotel, italijanskog dizajna, kategorisan sa 4 zvezdice, prilagođen je kako poslovnim ljudima, tako i gostima koji u Beograd dolaze iz turističkih razloga. Smešten je u samom centru grada, na mestu gde se spajaju staro gradsko jezgro i novi, urbani deo grada, pa su Vam u isto vreme na pešačkoj udaljenosti istorijske znamenitosti kao što su Knez Mihajlova ulica, Kalemegdan, boemska četvrt Skadarlija, ali i moderni poslovno-tržni centri.

Nadomak je dve velike reke i šetališta,  pozorišta, muzeja, bioskopa, gradskih i državnih institucija, poznatih prestoničkih klubova, restorana i kafića. Atraktivnosti lokacije hotela doprinosi i dobra povezanost sa aerodromom, autobuskom i železničkom stanicom, kongresnim centrima, Beogradskim sajmom i arenom.

Hotel raspolaže kapacitetom od 39 luksuznih soba, deluxe soba i apartmana. Sve sobe su opremljene u skladu sa savremenim svetskim standardima i poseduju: wireless internet konekciju, LCD TV, klima uređaj, mini bar, sef, uključujući i dodatne sadržaje na zahtev gosta. U sklopu hotela nalazi se BG kafeterija otvorena do 24 h, savršeno mesto za opuštanje nakon napornog radong dana. Hotel raspolaže i konferencijskom salom, neophodnom za poslovne ljude i za sve vrste edukacija i seminara. Vozila gostiju hotela bezbedna su u podzemnoj garaži koja je obezbeđena video nadzorom.

Ukoliko se pored atraktivne lokacije, potpuno novog i funkcionalnog enterijera, profesionalnog i ljubaznog osoblja, uzmu u obzir i povoljne cene, nećete se dvoumiti da naš hotel izaberete kao svoju bazu u našoj prestonici.

Pozvani ste da uživate u udobnosti, intimi i trendi eleganciji luksuznog butik hotela svetske klase.

DOBRO NAM DOŠLI!